кадър Нова телевизия Редактор: Бих поел отговорността да съм премиер, но не бих

...
кадър Нова телевизия Редактор: Бих поел отговорността да съм премиер, но не бих
Коментари Харесай

Кирил Петков: Бих бил премиер, но това не е условие, може да има и по-добър

кадър Нова телевизия 

Редактор: 

Бих поел отговорността да съм министър председател, само че не бих го сложил като изискване пред сътрудниците в едно ръководство, тъй като може да има и по-добър претендент, това сподели в студиото на Нова телевизия Кирил Петков от „ Продължаваме промяната “.

„ Трябва да спрем с формулата „ едни наши хора на едни позиции “ или казано по-просто – стига „ калинки “, съобщи той. Петков изясни, че най-важното за групировката му е да стигне до заветните 121 гласа в Народното събрание. „ Ние сме отворени към всевъзможни специалисти “, съобщи водачът на „ Продължаваме смяна “. Той изясни, че поръчките, че общественото министерство при победа да изборите ще бъде поето от ИБГНИ, а правосъдното – от Демократична България, значи единствено гаранция, че трите обединения ще работят дружно след изборите.

Диалог има и с Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, изясни Кирил Петков. Той съобщи, че си приказва с някои хора от партията на Слави Трифонов, като да вземем за пример с Мика Зайкова, само че не и със сценаристите. Според някогашния стопански министър, той и Асен Василев не са приели да са министри в държавно управление на Има Такъв Народ, тъй като имат разнообразни стопански визии. Те държат бюджета безусловно да е на плюс, изясни Петков. „ Дълговете са неприятни, само че единствено когато ги вземаш в изискванията на корупция “, изясни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР